V ruskom supermarkete vyčínal celý mesiac predátor z lesa

24.10.2005 Celý región

Obchodné centrum v ruskom meste Ufa celý mesiac terorizoval neveľký predátor. Bezpečnostné kamery zachytili prítomnosť divokého zvieraťa, ktoré vpochodovalo ...
Obchodné centrum v ruskom meste Ufa celý mesiac terorizoval neveľký predátor. Bezpečnostné kamery zachytili prítomnosť divokého zvieraťa, ktoré vpochodovalo do supermarketu zrejme priamo z lesa. Ochranka zistila, že ide o bystrú kunu, ktorá sa pohybovala po celom komplexe a snažila sa dostať k nejakej koristi. Keď však vychytala a pojedla všetky myši, začala \"drancovať\" drahé obchody.

Vo veľkoobchodnom oddelení dávala kuna prednosť spánku na drahých odevoch z kožušín, ktoré si každý deň označovala svojimi exkrementmi, a v noci zas ohlodávala kožené topánky. Chytiť nezbedného predátora bol pre bezpečnostnú službu tvrdý oriešok. Vedenie obchodného centra muselo napokon privolať profesionálneho lovca, ktorý ukončil každodenné rabovanie. Trvalo mu až tri dni, kým maličkú kunu privábil do pasce. Sklamaného predátora odviezli k zverolekárovi a nakoniec vypustili späť do lesa.
 

Vyberte región